Що необхідно знати при виборі кальяну?

Їх краса здатна полонити раз і назавжди. Як правило, сирійські кальяни виготовляють в ручну і в цьому їх унікальність, так як Ви ніде не зустріне два однакових вироби. І все ж, як же не помилитися у виборі наргіле? Адже в наш час так багато підробок, яких не так-то просто відрізнити від оригіналу.

Головна відмінна риса сирійських виробів - це їх розмір!

Чим вище колба кальяну, а також чим довший шланг, трубка, тим холодніше буде дим. Адже охолоджений дим і гарний тим, що нешкідливий для легких і горла, так як не обпікає і не сушить їх.

Друга, не менш важлива характеристика, яка визначає якість виробу - це, безумовно, матеріал, з якого виготовлений наргіле. Найчастіше верхній елемент виробу, тобто сама шахта, проводиться з латуні. Чому саме латунь? А все завдяки тому, що цей матеріал чудово зберігає тепло і бездоганно охолоджує дим. Крім цього латунь ще не окислюється і володіє нержавіючими властивостями. Купити кальян дешево можна прямо в нашому інтернет магазині. В дійсності виробів можете не сумніватися. У нас тільки оригінальні кальяни ручної роботи.

При виборі кальяну в першу чергу, зверніть увагу на герметичність виробу!

Перевірити це можна лише тільки тоді, коли кальян буде зібраний, накривши чилім рукою і втягнути потім повітря через мундштук. І якщо повітря із труднощами втягуватися або взагалі не втягуватися, то перед Вами предмет з високою герметичністю.

На якість кальяну також впливає і вага!

Найоптимальніший вага - це 1,5-2 кг на висоту до 80 см. Це і в тому випадку, якщо колба наргіле проведена зі скла. А взагалі, аналоги, вироблені в Сирії не можливо просто так сплутати з виробами інших виробників. Сирійські наргіле володію яскравими, притаманними тільки Сходу вираженими рисами. Вони відрізняються ідеальними експлуатаційними характеристиками і взагалі - одне суцільне прикраса і прекрасне доповнення у будь-якому декору. Саме ці риси і виділяють сирійські аналоги від інших. Купити сирійські кальяни за доступними кожному цінами, можна в нашому спеціалізованому інтернет магазині. У нас на Вас чекають вироби як функціональні, так і сувенірні, причому високої якості і вишуканого зовнішнього вигляду.

Наостанок, хочеться відзначити, що якщо Ви хоч трохи розбираєтеся і цінуєте мистецтво, то ніколи не спутаєте сирійські кальяни з виробами інших виробників. Адже кальяни, створені умілими сирійськими руками - це справжнє надбання країни. Вони декоровані неповторним різьбленням, позолотою і оригінальним малюнком, сплутати який просто не можливо. Саме за свою унікальність, красу і витонченість, а також практичність і довговічність, сирійські кальяни на вагу золота у курців всього світу.

27 квітня 2021