Що робити якщо самокрутки погано тягнуться?

Набивання і куріння самокруток - це не тільки улюблене заняття мільйонів курців, але і ремесло, яке не всім дано освоїти. Так, дійсно, це так! Адже від того, наскільки куряща людина володіє цим мистецтвом, буде прямо залежати якість тяги, тління тютюну і, нарешті, ступінь міцності.

Самокрутка - це саморобна сигарета!

Щоб її зробити не потрібно яких-небудь додаткових знань або нововведень. Достатньо лише взяти готову гільзу і набити тютюн за допомогою набивочної машинки. Якщо ж Ви виявляєте бажання зробити весь процес власноруч, то, замість гільз, Вам потрібно спеціальний сигаретний папір .

Що впливає на якість зробленої самокрутки вручну, і що робити якщо самокрутки погано тягнуться ?

Отже, розберемося з першою половиною питання. Найчастіше, на якість самокрутки може впливати, в першу чергу, вологість папероматеріала, а також щільність і розмір тютюну (він також повинен мати допустимий відсоток вологості). Що ж стосується другої частини питання: що робити якщо самокрутки погано тягнуться, то тут слід усвідомити кілька особливостей.

Перед тим, як почати робити самокрутку, переконайтеся, що папероматеріал сухий (в іншому випадку Ви або не зможете її курити, або ж вона буде занадто міцною), а тютюн дрібно нарізаний. Для цих цілей можна купити спеціальний папір для самокруток спеціальний тютюн. Тільки в цьому випадку проблем з тим, що самокрутки не тягнуться, більше виникати не буде.

Тютюн має бути рівномірно розподілений по всьому паперу!

Якщо Ви будете набивати самокрутку не щільно і не повністю, то вона може мати порожнечі і іноді не буде тягнутися належним чином.

Отже, тепер можна сміливо приступати до ритуалу самокрутки і не боятися, що час блаженства може бути перервано через те, що саморобні цигарки не тягнуться.

25 травня 2021