Чим відрізняється сигарилла від сигари?

Хочете насолоджуватися ароматним тютюновим димом без особливої шкоди для здоров'я? У такому випадку, Вам потрібно познайомитися з сигарами і сигарилами.

Характеристика сигар і сигарилл

Сигари вже давно є атрибутом безбідного і розкішного життя. І хоча коштують вони не так вже й дешево, популярність сигар не падає. Як альтернативу сигарам з недавнього часу почали випускати сигарилли.

Сигарилли коштують на порядок дешевше і більш доступні для покупців. Формою сигарилла дуже нагадує звичайні сигарети. Її не потрібно спеціально обрізати і готувати до куріння. Дуже важливою відмінністю сигарил є можливість додавання ароматизаторів, таких як яблуко, кава, ваніль, вишня. Наявність їх в сигариллі дає можливість курити і відчувати замість звичайного смаку тютюну свій улюблений фрукт.

Сигари ж на відміну від сигарилл коштують чималих грошей. Це тому, що матеріали для виготовлення сигар використовують найкращої якості. Беруть добірний тютюн, який виростили в ідеальних умовах. Також бувають сигари ручної роботи, такі види дуже цінуються. Головною відмінністю сигар від сигарилл при виборі в магазині - це спосіб зберігання. Сигарилли можуть зберігатися у звичайній коробці або лежати на полиці, а от сигари можуть лежати тільки в спеціально призначених для цього х'юмідорах. Сигари в х’юмидорі зберігаються при певній вологості. Інакше цей тютюновий виріб просто зіпсується.

Склад сигари може бути тільки зі спеціального сигарного тютюну, який повинен бути скручений, а не порізаний. Верхній шар, те в що обгорнута сигара, покривний лист додає незабутнього аромату. Він повинен бути еластичним, рівним і неушкодженим. Тютюн для сигар підбирається дуже уважно і обдумано. Він повинен бути різних сортів. Кожен відповідає за свій аромат. Таким чином, формується особливий смак.

Сигари і сигарилли куряться абсолютно різний час

У сигариллі ж виробник може додавати різні тютюнові суміші і порізаний тютюн. Горить сигарилла при невисокій температурі. Цей тютюновий виріб може виготовлятися з фільтром.

Цікавим фактом є те, що сигари і сигарилли куряться абсолютно різний час. Щоб повністю викурити сигару за один раз Вам знадобиться близько двох годин часу, а сигарилли можна викурити всього за десять хвилин.

Сигари - це, можна сказати, безпечне куріння. Ваші легені не отримають шкідливих і смертельних речовин від сигари. Сигарилли і сигари потрібно палити не в затяжку, не поспішаючи, спокійно насолоджуючись процесом куріння.

Якщо Ви тільки вирішуєте переходити із звичайних сигарет на сигари, то варто спробувати спочатку сигарилли. Ознайомитися з ними, розпробувати. А вже потім сміливо курити сигари, яким точно немає рівних.

26 травня 2021